Tret de sortida al blog dels Brivalls de Cornudella!

Benvinguts al blog de la Colla Castellera Brivalls de Cornudella, un nou espai a la xarxa on poder estar informats i compartir l’actualitat de la colla i el seu entorn.

Després que els Brivalls es mantinguessin en actiu durant quasi una dècada (1976-1985) ara, més de trenta anys després de la seva creació, a Cornudella de Montsant hi torna a haver Colla Castellera. Fruit del reconeixement a la gesta d’aquells castellers i castelleres i de l’empenta i il·lusió de les noves generacions, els Brivalls tornen a ser una realitat.

En aquest blog anirem seguint el nou camí que tot just s’enceta. Les incerteses del principi no són poques, però segur que amb la participació de la gent del poble i de la comarca, Cornudella i el Priorat tornaran a estar en el mapa casteller.

Esperem que pugueu gaudir d’aquest nou espai i que poc a poc el fem créixer entre tots amb relats, fotografies, història, anècdotes, comentaris… En definitiva, amb tot allò que dóna sentit a una colla castellera i a la seva gent.

2 comentaris

Filed under Notícies

2 responses to “Tret de sortida al blog dels Brivalls de Cornudella!

  1. Aniol

    Molt bè això crak!!!!

  2. Una altra web cornudellenca, enhorabona i ànims!!!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s