Assemblea General, 23 de febrer. Tot apunt per començar.

Junta Directiva

Ahir, dia 23 de febrer a la Sala d’Actes de l’Ajuntament de Cornudella, va tenir lloc la primera Assemblea General després de l’Assemblea Constitutiva de la colla i els membres de la junta es van presentar als més de 30 assistents.

Durant dos mesos la Junta Directiva ha estat treballant per de dur a terme tots els tràmits necessaris per poder inscriure la Colla Castellera com a Associació i per tal d’entrar a formar part de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya.

Per tots aquells que no vau poder assistir aprofitem aquesta entrada al bloc per fer un resum del més destacat.

Com mana el protocol es va començar llegint i aprovant l’acta de l’anterior Assemblea Constitutiva i seguidament, cada membre de la junta va detallar la feina feta fins al moment i com es té previst encarar aquest inici en cada un dels àmbits.

Pel que fa als assajos, ja tenim local d’assaig i data d’inici  el 8 de març al teatre Íntim de Cornudella.De moment les hores i els dies dels assajos seran els següents:

  • Assaig de canalla: els dimarts a les 18:00 (excepcionalment aquests es faran a la Renaixença fins el dia 19 d’abril).
  • Assaig general: els divendres a les 21:30.

El Cap de Colla, Xavier Pallejà va aprofitar, a més, per explicar la metodologia dels assajos. Va ressaltar que en el primer assaig general del dia 8 de març s’explicarà, de manera gràfica i el més didàctica possible, els conceptes bàsics per a la pràctica dels castells. Paral·lelament als assajos de castells, també es duran a terme assajos de gralles. En aquest cas, encara no hi ha data d’inici però esperem tenir-la ben aviat, així com oferir la possibilitat de formar a nous grallers. Si hi esteu interessats podeu contactar amb la Colla.

 Un altre punt que es va destacar va ser com entrar a formar part de la Colla. Es va parlar dels diferents tipus de socis i de les quotes corresponents. Tots aquells que estigueu interessats en fer-vos socis ho podeu fer a cada assaig de la Colla o inscrivint-vos des de la Cooperativa Agricola i Secció de Credit Comarcal del Priorat (Plaça de la vila 11, Cornudella).

El moment més emotiu de l’assemblea va ser quan el president, Aniol Casademunt va anunciar que, el recent nascut Julià Cabos Josa, tindria l’honor de ser soci numero 1 de la Colla. La noticia va anar acompanyada d’un fort aplaudiment per part de tots els assistents.

Finalment, també cal destacar l’anunci del nom de les dues colles padrines, Xiquets de Reus i la Colla Jove Xiquets de Tarragona. Dues colles veïnes amb les quals ja va existir una molt bona relació durant l’anterior etapa dels Brivalls. Aprofitem també per agrair des d’aquí la confiança i l’ajut de totes dues.

 

Moltes gràcies a tots els assistents i ara a pel primer assaig! Amunt Brivalls!

4 comentaris

Filed under Notícies

4 responses to “Assemblea General, 23 de febrer. Tot apunt per començar.

  1. Retroenllaç: Els Brivalls de Cornudella ja son una realitat. Tots a fer pinya! – Cornudella Blog

  2. Retroenllaç: CornudellaBlog.cat Els Brivalls de Cornudella ja son una realitat. Tots a fer pinya! » CornudellaBlog.cat

  3. Retroenllaç: Els Brivalls de Cornudella ja son una realitat. Tots a fer pinya! – Des de les Aubagues

  4. Retroenllaç: Els Brivalls de Cornudella ja son una realitat. Tots a fer pinya! - Des de Les Aubagues

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s