Excursió a Montsant amb els Xiquets de Reus. (7 d’abril)

Els Xiquets de Reus, una de les postres colles padrines, ens van convidar, el passat 7 d’abril, a participar en una sortida conjunta per les nostres terres.

L’excursió va començar ben d’hora a Sant Joan del Codolar, una petita ermita centenària situada en un entorn privilegiat, el peu del Montsant. Un lloc de gran simbolisme en la història dels Brivalls.

Des de la mateixa ermita es va iniciar una caminada en dirección a Albarca passant pel Camí de la Llisera. La ruta estava pensada per a grans i petits, un itinerari perfecte per estar en contacte amb la natura i les nostres muntanyes més pròximes.

Una hora més tard vam arribar a Albarca on vam parar a recuperar forces i de pas a “matar el cuquet” amb un bon entrepà. En el mateix poble on els antics Brivalls ja hi havien aixecat Castells de sis l’estiu de 1984, ens vam tornar a enfaixar i entre les dues colles vam coronar dos pilars de tres i un de Quatre.

A la tornada a Sant Joan del Codolar ens esperava una paella excel·lent cortesia dels Xiquets. Els valents excursionistas vam saber compartir i en vam guardar un xic per als més dormilegues que no havien anat de ruta i van pujar a l’hora de dinar.

Un cop paït el dinar es van fer diversos jocs per la canalla que van servir també per conèixer-nos una mica millor tant petits com grans, Xiquets i Brivalls! Després d’això la diada va finalitzar amb un petit assaig conjunt per acabar d’esgotar totes les forces amb una companyia immillorable!

Un cop més, donem les gràcies a aquests padrins que tant bé ens estan cuidant i introduint en el món casteller.

Recull de fotografies:

Deixa un comentari

Filed under Notícies

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s